![]() |


درباره ي وب سايت ![]() به وبلاگ من خوش آمدید دوستان
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان نـیــلـوفــــرآبــی و آدرس nilofarblue.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد. پيوند هاي روزانه برچسب ها |
حدیث (1) رسول اكرم صلى الله عليه و آله:
-------------------------------------------- حدیث (2) رسول اكرم صلى الله عليه و آله: نهج الفصاحه ص473 ،ح1524 - وسایل الشیعه ج6 ، ص167 ، ح7641
--------------------------------------------
-------------------------------------------- حدیث (4) رسول اكرم صلى الله عليه و آله:
-------------------------------------------- 402 --------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------- ![]()
بدانید که زندگی دنیا بازی و سرگرمى و آرايش و فخرفروشى شما به یکدیگر و رقابت در افزایش اموال و فرزندان است. همانند باراني كه محصولش كشاورزان را در شگفتي فرو ميبرد ، سپس خشك ميشود به گونه اي كه آن را زرد رنگ ميبيني،سپس خس و خاشاک گردد ... زندگانى دنيا جز كالاى فريبنده نيست. حدید آیه ۲۰
************************ ************************
************************ ************************ ************************
************************ ************************
************************ ![]()
اسلام بر خلاف مذاهب دیگری که توجیه کننده ی فقر را مناسبات زندگی اجتماعی میدانند، بزرگترین آموزش یافته ی مکتبش ابوذر میگوید: “وقتی فقر وارد خانه ای میشود، دین از درب دیگر خارج میشود” و یا پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) که بنیانگذار مکتبی است که همه ما مسلمانان به آن اعتقاد راسخ داریم چه شیوا و ساده بیان فرموده است: “من لا معاش له لا معاد له” کسی که زندگی مادی ندارد زندگی معنوی هم نخواهد داشت. چون؛ شکم خالی هیچ ندارد، جامعه ای که دچار کمبود اقتصادی و مادی است مسلماً کمبود های معنوی بسیاری خواهد داشت و آنچه را که در جامعه های فقیر، آنرا اخلاق و مذهب می نامند، متاسفانه معنویت در آن جایی ندارد.
میخواهم بگویم؛ فقر همه جا سر میکشد …
فقر ، گرسنگی نیست، عریانی هم نیست …فقر ،حتی گاهی زیر شمش های طلا خود را پنهان میکند…
فقر ، چیزی را “نداشتن” است ؛ ولی آن چیز پول نیست ؛ طلا و غذا هم نیست …
فقر ، ذهن ها را مبتلا میکند …
فقر ، اعجوبه ایست که بشکه های نفت در عربستان را تا ته سر میکشد …
فقر ، همان گرد و خاکی است که بر کتابهای فروش نرفته ی یک کتابفروشی می نشیند …
فقر ، تیغه های برنده ماشین بازیافت است که روزنامه های برگشتی را خرد میکند …
فقر ، کتیبه ی سه هزار ساله ای است که روی آن یادگاری نوشته اند …
فقر ، پوست موزی است که از پنجره یک اتومبیل به خیابان انداخته میشود …
فقر ، همه جا سر میکشد …
فقر ، شب را “بی غذا” سر کردن نیست …
فقر ، روز را “بی اندیشه” سر کردن است … ![]()
او همیشه آغوشش باز است، نگفته تو را میخواند خدایا منو بغل کن ..... ![]()
دو واژه حیا و عفاف از نظر واژگانی و اصطلاحی دارای معانی متفاوتی هستند، اما بهشدت نیز با یکدیگر مرتبطند؛ بدینمعنا که یکی ریشه و دیگری ثمره آن است. جلوه حیا و عفاف در زنان بیش از مردان است. این نکته مطابق با فطرت زنان است… مقاله ای بلند در این زمینه…
عفت و حیای زن ـ که یکی از مهمترین عوامل حفظ و بقای عفت عمومی است ـ نهتنها در تمام ادیان و مذاهب الهی بر آن تأکید شده، بلکه عقل بشری نیز آن را تأیید میکند. بر همین اساس، این پژوهش درصدد است تا ضمن مفهومشناسی ایندو فضیلت والای اخلاقی، به جنبههای شباهت و تفاوت ایندو پرداخته، سپس این نکته را بیان کند که با وجود برخی تفاوتهای ظاهری، ایندو مقوله اخلاقی بهشدت بهیکدیگر نزدیکاند؛ تا آنجاکه در متون دینی، جلوههای یکسانی را برای هردو میتوان یافت. رابطه حیا و عفاف با جنسیت و نیز راهکارهای پیشنهادی در جهت توسعه و تقویت فرهنگ حیا و عفاف در بین بانوان از مسائل دیگر این مقاله است. این راهکارها به ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی، روانی و سیاسی تقسیم میگردد که هر کدام نقش سازندهای در بهبود حیا و عفاف جامعه دینی دارد. ![]()
زنان جهنمی در کالبد و لباس زنان بهشتی
با توجه به اینکه طی دهه اخیر با امور عجیب غریب زیادی سر و کله میزنیم خیلی از امور، که نه تنها از نظر شرع قبیح است ، بلکه از نظر عرف هم امری انحطاط آور برای جامعه محسوب میشد، اینک افراد زیادی به آن عشق می ورزند..یکی از این امور آرایش است. در اسلام برای آرایش زن مکان و زمان مشخص و تعیین شده ای وجود دارد .ولی با کمی دقت در کوچه و بازار و حتی در میان نزدیک ترین افراد به ما، آرایش در محضر نامحرمان ،یک امر کاملا عادی و جا افتاده شده است. تا جایی که ،به جای اینکه همه دست در دست هم دهند تا این معضل اجتماعی را حل کنند بسیاری از افراد محجبه، خود، بدان گرفتار شده اند! آیا معنای عفاف و حیا تنها در پوشاندن موی سر خلاصه میشود؟
روی صحبت ما با خانم هایی است که با کمال تعجب و تاسف در حین حفظ حجاب به آرایش می پردازند!! و وقتی از آنها می پرسیم علت آرایش شما در حین حفظ حجاب چیست دلایلی می آورند که بوی نفس اماره می دهد، دلایلی چون، می خواهیم در جامعه پررنگ شویم، چون خانواده ما سنتی است و با برداشتن حجاب ما موافق نیست، چون هرکاری می کنیم غیرتمان اجازه نمی دهد چادر را برداریم و از طرفی دوست داریم همه بفهمند ما هم زیبا هستیم و … آری می دانند، بسیاری ازخانم ها که نمی توانند با حجاب خداحافظی کنند سعی در برداشت شخصی از معنای آن داشته و با ترس از اینکه امل نامیده شوند این حرام الهی (آرایش در برابر نامحرمان) را بر خود حلال دانسته و در ضمن محجبه بودن (اعم از پوشاندن کل بدن، باستثناء وجه و کفین) سعی در نمایش خود و جلوه دادن چهره خویش در جامعه داشته و هیچ عذابی هم به وجدان خود راه نمی دهند. بدون آنکه ذره ای فکر کنند که آیا حق دارند جلوه چادر را با آرایش از بین ببرند؟ آیا معنای عفاف و حیا تنها در پوشاندن موی سر خلاصه می شود؟ آیا مردم در مورد آنها همان فکری را می کنند که درباره ی هر فرد چادری بدون آرایش می کنند؟ آیا اصلا وجدان آنها این امر را قبول می کند که برای سلیقه شخصی خود قبح این حرام الهی را از بین ببرند؟ و باعث شوند نسل های آتی برداشت غلطی از این نهی الهی(عدم آرایش در مقابل نامحرم) پیدا کنند و حجاب معنایی غیر آنچه مد نظر اسلام است پیدا کند؟ باید گفت ،هیچ امری از قبیل مد گرایی،ترویج فرهنگ های غلط ،باور های شخصی و….. نمی تواند باعث ملغی یا منسوخ شدن حکم خداوند، یا حلال شدن حرامی شود. و با هیچ ترفندی نمی توان آیه «ولا تبرجن تبرج الجاهلیت الاولی» را به امری دیگر تفسیر کرد. چرا که این آیه بدون نیاز به تفسیر و مشخصا اعلام می دارد که آرایش کردن و خودنمایی امری است که انسان ها را به زمان نادانی و جاهلیت و بی دینی می کشاند و می خواهد بگوید ای زنانی که خود را برای نامحرم می آرایید بدانید زنان امل زمان جاهلیت هیچ ارزشی برای خود قائل نبوده و در آن زمان تنها استفاده از زیبایی ظاهری و نگاه جنسیتی به زن لحاظ می شده است. زنان امل زمان جاهلیت هیچ ارزشی برای خود قائل نبوده و در آن زمان تنها استفاده از زیبایی ظاهری و نگاه جنسیتی به زن لحاظ می شده است.
به جرأت می توان گفت، این عمل آنها نه تنها دست کمی از بی حجابی ندارد بلکه گناهی بالاتر از این امر برای آنها مکتوب خواهد شد! چرا که نه تنها زیبایی خود را برای نامحرم جلوه گر می کنند، بلکه قبح آرایش در برابر نامحرم که امری مذمت شده نزد پروردگار است را از بین برده و باعث ترویج بیش از پیش آن خواهند شد.
![]()
میبینی، دلباخته میشوی، به وصالش نمیرسی و دچار افسردگی میشوی …
دیدن هر چیز به ظاهر زیبا برای ما خوشایند و سودمند نیست مثلا نگاه مستقیم به خورشید با آن همه روشنایی و زیبایی نه تنها سودی ندارد، بلکه باعث کوری یا ضعف بینایی میشود. نگاه به حسن جمال جنس مخالف هم ضررها و عواقبی را در پی دارد. میبینی، دلباخته میشوی، به وصالش نمیرسی و دچار افسردگی میشوی؛ میبینی، شیفته میشوی، عیبها را نمیبینی، ازدواج میکنی و طلاق میدهی؛ میبینی، با همسرت مقایسه میکنی، ناراحت میشوی، بداخلاقی میکنی؛ میبینی، لذت میبری، به این لذت عادت میکنی، چشمچران میشوی، در نظر دیگران خوار میگردی؛ میبینی، لذت میبری، حب خدا در دلت کم میشود، ایمانت ضعیف میشود؛ میبینی، عاشق میشوی، از راه حلال نمیرسی، دچار گناه میشوی؛ میبینی، دائم به او فکر میکنی، از یاد خدا غافل میشوی، از عبادت لذت نمیبری و دهها ضرر دیگر که با تعقل، به آنها پی خواهیم برد. چون خداوند که سازنده و خالق جسم و روح ماست، میداند که چه چیزهایی برای جسم و روح ما سود دارد و چه چیزهایی مضر است، به همین دلیل، انسانها را در این مورد، محدود کرده است و در سوره نور، آیه ۳۰و۳۱ میفرماید: «ای پیامبر به مردان و زنان مومن بگو تا چشمها را از نگاه بد بپوشند و اندامشان را از کار زشت محفوظ دارند و زنان زینت و آرایش خود را برای نامحرم آشکار نسازند و باید که سینه و دوش خود را با مقنعه بپوشانند مگر برای محرمان خود». فرو بستن چشم از گناه، پیام آور سعادت حجاب چشم یا همان حیای چشم یکی از حیاتیترین و در عین حال مظلومترین واجبات و تکالیف الهی است که متاسفانه از طریق بندگان مورد اهمال قرار میگیرد. فرو بستن چشم از گناه به معنی واقعی پیام آور سعادت و آرامش قلب است چراکه چشم، دریچه دل و اندیشه انسان است. اگر چگونه نگریستن را یاد بگیریم و چگونه دیدن را تجربه کنیم، چشم، چشمه امید و ایمان میشود و نگاه ما، عبادت و باعث رشد و تکامل خواهد بود و موجب موفقیت و تعالی در زندگی دنیوی و اخروی میگردد، اما اگر آن را رها کنیم تا به هر چه هوی و هوس دستور داده نگاه کند، آنچنان در زیر بار معاصی خواهیم رفت و به گناهان ناخواستهای دچار خواهیم شد. قطعا یکی از دلایل و راههای وصول به مقام شهادت چشم پوشی از گناه، تهذیب نفس و کف نفس و دوری از گناه است، چشم بستنی که مزد آن شیرینی شهادت و همجواری با سیدالشهداست. چشمچرانی در مقابل غض بصر و چشم پوشی، به معنای نگاه خیره و شهوتآلود به نامحرم است که با انگیزه لذت طلبی جنسی و … انجام میشود. اهمیت چشم پوشی از گناه در برخورد با نامحرم به حدی است که بسیاری از تعالیم دینی از جمله آیات قرآنی، روایات و سیره معصومین بر این امر تاکید دارند. قرآن کریم غض بصر و چشم پوشی از نگاه به نامحرم را وظیفه مسلمانان اعلام کرده و به زن و مرد توصیه کرده است که مواظب چشمان خود باشند و خواستار رعایت عفت عمومی برای زن و مرد است و این کار را وظیفه ضروری و واجب مومنین شمرده شده است. در حدیثی که ویژگیهای رسول گرامی اسلام(ص) را توصیف میکند چنین آمده است «واذا فرح غض طرفه» وقتی که خوشحال میشد چشمانش را به صورت نیمه بسته در میآورد پلک چشم را میشکست و سر را پایین میانداخت و چشمها را نمیگشود؛ لذا بهترین راه برای دوری از شهوات حرام، چشم پوشی از نگاه حرام است. چنانچه حضرت علی(ع) فرمود نعم صارف الشهوات غض الابصار؛ چشم پوشی از نگاه حرام بهترین عامل بازدار از شهوت است؛ بدیهی است با توجه به عواقب و آتار نامطلوبی که نگاه به نامحرم در زندگی دارد، چشم پوشی از نامحرم نیز در خور پاداش است. دیدن شگفتیها، راحتی قلب، خلق وخوی نیک از جمله پاداشها و فواید چشم پوشی از گناه و عفت در برخورد با نامحرمان است. امام صادق(ع) فرمود: اگر کسی چشمش به نامحرمی افتد و چشم از او بردارد و یا به آسمان اندازد و یا ببندد، هنوز چشم به هم نزده خداوند حورالعینی را در بهشت به او تزویج مینمیاد» چشیدن شیرینی و لذت ایمان نیز از دیگر پاداش و ثوابهای عفت نگاه و غیرت در برابر نامحرمان است.
![]()
الهام چرخنده با حضور در هنرستان هنرهای زیبای شهر اصفهان خطاب به هنرآموزان اظهار داشت: من در هنرستان تحصیل کردم و روزی جای شما و روی همین میز و صندلیها نشستم، بنابراین حس شما را درک میکنم. این بازیگر تلویزیون با بیان در دانشگاه رشته معماری را ادامه دادم خاطرنشان کرد: من در ابتدا چادری بودم و اینگونه نیست که یکمرتبه چرخش کرده و چادری شده باشم اما در آن زمان بهدلایل مختلف مانند اینکه فکر میکردم چادر دست و پاگیر است آن را کنار گذاشتم و حقیقتاً پس از کنار گذاشتن چادر همه چیزم را از دست دادم. من در ابتدا چادری بودم و اینگونه نیست که یکمرتبه چرخش کرده و چادری شده باشم
وی بیان کرد: مدتی نزدیک به یک سال در اصفهان زندگی کردم و چند ماهی نیز در تلویزیون اصفهان به کودکان نقاشی یاد میدادم که خاطرات خوبی را از این شهر برایم رقم زد. بازیگر سینما و تلویزیون تصریح کرد: زنی که پوشش اسلامی و چادر را برای خود انتخاب میکند در حقیقت اجازه نمیدهد که هر نگاهی به اندام او نظر بیندازد و به این وسیله ارزش خود را حفظ میکند.
![]()
گاهگاهی که دلم میگیرد به خودم می گویم در دیاری که پر از دیوارست به کجا باید رفت؟!
به که باید پیوست؟!
به که باید دل بست؟!
حس تنهایی درونم گوید: بشکن دیواری ، که درونت داری!
چه سوالی داری؟!
تو خدا را داری و خدا اول و آخر با توست....
++همان خدایی که ++
خداوندى بى نیاز است که همه نیازمندان قصد او مى کنند; (٢) نکته ای از سوره اخلاص
![]()
![]()
ندگی ام نیمه های گمشده زیاد دارد تو را پیدا کنم تمامش تکمیل می شود خدا...♥
همان خدایی که : خداوندى بى نیاز است که همه نیازمندان قصد او مى کنند; (٢) ++اللَّهُ الصَّمَدُ (٢) سوره اخلاص++ ![]()
![]()
چشم بر هم نزدیم نصف سال رفت. چشمی برهم میزنیم و تمام عمرمان میرود. به سرعت باد...
++مرگ در یک قدمی ماست باور کنیم ++
باز هم چنین نیست (که آنها مى پندارند)، بزودى مى دانند (که قیامت حق است)! (٥)
نکته ای از سوره انبیا ![]() ![]()
یه روز میاد که ازمون می پرسن :
عمر خود را چگونه گذرانده اید؟
امیدوارم جوابمون این نباشه که :
به نام خدا ، متاسفانه بدون یاد خدا ...
++اون روز روزیه که ++ همان روزى که آسمان همچون فلز گداخته مى شود، (٨) سوره معارج ![]()
![]()
زندگی وقت کمی بود و نمیدانستیم ،
همه تعبیر دمی بود و نمیدانستیم
حسرت رد شدن ثانیه های کوچک ،
فرصت محترمی بود و نمیدانستیم
عمر ما جمله به سر رفت و به قول سهراب ،
آب در یک قدمی بود و نمیدانستیم . . .
![]() ما در میان شما مرگ را مقدّر ساختیم; و هرگز کسى بر ما پیشى نمى گیرد. (٦٠)
تلنگری از سوره واقعه ![]()
تنها ڪسیـ ڪـہ قلبت را نخواهـכ شڪست،
همان ڪسیـ است ڪـہ آن را ساختـہ است!
پس همیــشـہ فقط بـہ خـכا تکیــہ ڪن!
![]() ![]() ![]()
چرا میگن مشـــــکی رنگ عشــــــقه ؟؟؟؟
اما تا به چادر میرسه میگن که ،افسردگی میاره ؟؟؟
با خودم میگم : چادر هم نوعی عشقه دیگه !! عشق به خدا ![]()
حـقا کـه تو از ســلاله فـاطـمه ای
![]() .:: This Template By : Theme-Designer.Com ::. |
آرشيو ماهانه نويسندگان لوگو ما ![]() ديگر موارد |